*Nettavisen* Nyheter.

Too cool for school

Foto: James Whatling / Splash News (James Whatling / Splash News)

Rihanna med dramatisk og rocka look på filmpremiere i London.

(SIDE2:) Rihanna fikk all oppmerksomheten på den røde løperen før torsdagens London-premiere på Quentin Tarantinos film «Inglorious Basterds».

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE BILDER UNDER!

Med nybarbert nakke, håret høyere og stivere enn aldri før, lassevis med perler og lange, trange blondehansker er det ikke rart at stjernen ble kveldens blikkfang.

Les: Det er en ting Rihanna ikke går uten

Alexander McQueen
Men det kuleste av alt var Rihannas svarte jumpsuit, fersk fra sybordet til Alexander McQueens resort 2010-kolleksjon.

Lassevis med perlekjeder er superhot akkurat nå, mens blonder har holdt seg i motebildet en god stund allerede. Legg også merke til Rihannas lange, spisse negler.

Fikk unnskyldning på YouTube
Mens Rihanna festet for 75.000 kroner sammen med Jay-Z på et utested i London tidligere denne uken, la den nå ganske så ydmyke eksen hennes Chris Brown ut en video på YouTube hvor han sa unnskyld for å ha banket opp Rihanna da de to var kjærester.

Les: Festet for 75.000 kroner

- Advokaten min har rådet meg til ikke å snakke ut om dette, men siden hendelsen har jeg ønsket offentlig å uttrykke min dypeste anger og påta meg det fulle ansvar. Jeg føler det er på tide at dere hører det direkte fra meg. Jeg er lei for det, sier han i starten av klippet.

Les: – Tilgi meg, please

Brown ble i juni funnet skyldig i overfall og dømt til 180 timers samfunnstjeneste. I tillegg ble han beordret om å delta i et program for å lære å håndtere sinnet sitt.

Les: – Jeg er skyldig

- Jeg har sagt det til Rihanna utallige ganger, og jeg sier det til dere i dag. Jeg er virkelig, virkelig lei meg for at jeg ikke taklet situasjonen annerledes og bedre. Jeg kan bare spørre og be om at du kan tilgi meg, proklamerer Chris i YouTube-klippet.

2202

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag