*Nettavisen* Nyheter.

Top Model tar pause

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Endelig får jeg også sommerferie, sier Jan Thomas.

(SIDE2): Nygifte Jan Thomas Mørch Husby (42) kan endelig nyte late sommerdager sammen med ektemannen Christopher Mørch Husby (20). Tv3 har bestemt at det populære programmet Top Model skal få pause på ubestemt tid.

Utrolig hektisk
- Top Model har vært kjempemorsomt. Men det har vært utrolig hektisk så det skal bli deilig å få fri i sommer, sier Jan Thomas, men presierer at han håper han kommer tilbake som coach for modellene ved en eventuell ny sesong.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg har hatt en kjempebra dialog med Tv3 og ifølge de er stillingen fortsatt åpen for meg, sier stylisten og er fornøyd med samarbeidet sålangt.

- De er superproffe og har gitt meg god respons og mye skryt. Det setter jeg stor pris på, og jeg er med videre hvis de ønsker det, smiler han.

Ettertraktet
Jan Thomas har vært coach, mens Vendela Kirsebom har vært programleder for Top Model Norge de to siste årene. Etter det Side2 erfarer er flere av de store norske TV-kanalene i dialog med Jan Thomas i disse dager, men det bekymrer ikke Tv3.

- Vi sitter i disse dager å vurderer hva vi skal gjøre videre, men det jeg kan si sikkert er at det blir ikke noe Top Model til høsten. Det rekker vi ikke, sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3 og Viasat 4 til Side2. Han kan heller ikke love fansen at det blir mer Top Model.

Trenger en pause
- Om og eventuelt når det kommer en ny sesong er for tidlig å si noe om nå. Programmet har gått i seks sesonger og det er naturlig og godt for Top Model med en hvilesesong nå, forklarer han.

Jan Thomas er enig i at Top Model har godt av en liten pause.

- Jeg tror publikum har godt av å savne det en sesong. Jeg reiser jo mye og får hvert år masse positive tilbakemeldinger fra folk som synes programmet er gøy, smiler han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.