Gå til sidens hovedinnhold

Toppbloggers eks-kjæreste dømt for vold og trusler

– Skammer meg over at Sophie Elise måtte gjennom dette.

En kjendisblogger i 20-årene måtte møte i retten tiltalt for vold mot en kvinnen og en politimann. Hendelsene skjedde i fjor sommer.

I begynnelsen av forrige uke kom dommen. Tre måneders ubetinget fengsel.

Nå står Robin Johansson fram i et intervju med Seher.no.

Johansson er tidligere kjæreste med Side2-blogger Sophie Elise Isachsens (21).

– Det har vært en forferdelig tung tid siden dette skjedde. Jeg angrer så dypt og skulle ønske at det aldri hadde skjedd, sier han til nettstedet.

I dommen vises det til at volden mot det kvinnelige offeret var brutal og farlig. Både volden mot kvinnen og politimannen kvalifiserer til fengselsstraff isolert sett, står det i dommen.

«Det kraftige knyttneveslaget i ansiktet på fornærmede hadde stort skadepotensiale. Slaget medførte store hevelser rundt høyre øye og høyre side av ansiktet, til sykemelding i en uke og en blåveis som først forsvant etter to uker. Det var et hell at volden ikke fikk mer alvorligere konsekvenser for [fornærmede]»

Robin Johansson har blant annet profilert seg på TV 2. Fram til jul var han altså kjæreste med blogger Sophie Elise Isachsen.

– Sophie Elise ønsker ikke å ha noe mer med denne saken å gjøre. Hun tar sterk avstand fra Robins handlinger, sier hennes manager, Marte Schei, til TV 2.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua