Toppkamp i Vallhall lørdag

Vålerengas damelag møter Fart i Vallhall lørdag.

24.06.11 18:56

Vålerengas damelag gikk på sesongens første tap med 0-2 borte mot Avaldsnes i forrige serierunde, men leder fortsatt 1. divisjon. Lørdag kl. 16.00 er Vålerenga tilbake på hjemmebane når tredjeplasserte Fart er motstander i Vallhall kl. 16.00.

VIF-trener Cecilie Berg-Hansen utpeker Fart som knappe favoritter før lørdagens oppgjør.

På lørdag er det tid for vår siste hjemmekamp før sommeroppholdet når vi tar i mot tabelltreer Fart i Vallhall.

Fart er blant opprykksfavorittene, og de har vist en stigende formkurve mens vi har vært nede i en liten dal med uavgjort og tap i de siste to kampene. Vi presterte årsverste borte mot Avaldsnes i forrige runde. Da jobbet vi ikke sammen som et lag, men opererte for det meste én og én. I tillegg manglet vi rytme i vårt offensive spill.

Fart har et svært godt lag med profiler som Lene Bredesen og Ane S. Olsen. Og selv om Fart ligger bak oss på tabellen, må de regnes som knappe favoritter ut fra den siste tids prestasjoner. Vi kan nå senke skuldrene, og det føles godt å kunne møte til kamp og være utfordrer.

I Vålerenga-leiren er det god stemning og spillerne har vist god moral og virker sultne på tre poeng i runde ni.

Vi har jobbet med aggressivitet og forenkling av vår spillestil denne treningsuken. Vi vet at Fart har en effektiv spillestil med lange baller i bakrom, derfor er vi oppmerksomme på å dekke rom og falle av tidsnok. Det blir nok en krigekamp, som alle andre kamper i 1.divisjon.

Dette er ikke en kamp jeg hadde satt penger på, da det er en helt åpen kamp. Derfor trenger vi alle dere som har hjertet i Vålerenga.

Våre spillere vet at vi spiller for flere enn bare oss selv - vi er jo i Norges herligste klubb; Enga!

It`s all about attitude!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag