RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppkamp på Jordal

Sist oppdatert:
Vålerenga Hockey inviterer til toppoppgjør mot Lørenskog på Jordal. Medlemmer av Klanen får gratis inngang.

Tidligere Vålerenga-kaptein Atle Olsen leder Lørenskog fra trenerplass, og laget hans har like gjerne inntatt tabelltoppen i GET-ligaen. Romerikslaget har vist seg særdeles slagkraftig, og må innfinne seg i å få stempel som en av favorittene til ligagullet.

Det blir også gjensyn med de gamle Vålerenga-profilene Kenneth Larsen, Johnny Bruun og Christian Thygesen. De tidligere Vålerenga-spillerne har vært sentrale i Lørenskogs sterke sesongåpning sammen med knallkjøpene Marco Charpentier, Dominic Noel og Andrew Martin som krydrer laget med sin internasjonale kompetanse. Keeperne er begge norske - begge med fortid i Vålerenga.

God start

Vålerenga har på sin side også innledet sesongen bra.

Til tross for en drøss av store og små skader underveis på flere sentrale spillere, har også Vålerenga kommet godt i gang. Etter søndagens forsmedelige tap for Sparta er Oslos Stolthet 4 poeng bak Lørenskog – dette blir et gigantisk "best i by'n" oppgjør mellom to lag som på mange måter også kan kalles dagens og gårsdagens Vålerenga.

Dette blir garantert en skikkelig godbit på Jordal Amfi!

Gratis inngang

Og ikke nok med det – Vålerenga Hockey slår i samme slengen på stortromma og inviterer ALLE Klansmedlemmer gratis til denne kampen - som vi så inderlig unner alle våre VIF-tilhengere å få med seg.

Ikke nøl - ta med deg medlemskortet og gå direkte til inngang 2 på Jordal Amfi for innslipp.

Vålerenga - Lørenskog IK, torsdag15. oktober kl. 18.30!

Reis opp hvis du er Vål'enga!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere