*Nettavisen* Nyheter.

Toppløs på Twitter

Foto: Twitpic.com

Lindsay Lohan poster mer enn 140 tegn på sin profil.

(SIDE2): Mandag fant skuespillerinnen det for godt å poste et lettere avkledt bilde av seg selv på mikrobloggingstjenesten Twitter.

Gammelt bilde
Med teksten « gamle bilder. SÅ mye kjeder jeg meg» har viser bildet en toppløs Lohan visstnok under et moteshow for klesmerket Fornarina. Det er imidlertid ikke like avslørende som man skulle tro, brystene er dekket av håret hennes, og man ser ikke stort mer enn man gjør av stjernen ellers.

Påstår det var søsteren
Bildet har allerede litt spredd rundt på nettet, og flere utenlandske medier har omtalt posten. På Lindsays twitter-profil kan man imidlertid lese Lindsays reaksjon på en av omtalene, adressert til nettstedet radaronline.com. Der skriver de at stjernen tok bildet selv og spekulerer i om hun følte seg ekstra selvsikker da hun la det ut på nettet til alles skue.

Avledningsmanøver?
Lindsay på sin side hevder at det var søsteren hennes som lastet opp bildet som en spøk, og hun ber nettsiden roe seg ned og slutte å produsere falske historier. Andre medier spekulerer i at bildet kanskje er en avledningsmanøver for å ta bort oppmerksomheten fra et smykketyveri som nylig fant sted på en fotoshoot der Lindsay deltok i London.

LES HELSE SAKEN: Innblandet i juveltyveri?

Det er ikke første gang stjernen publiserer bilder av personlig karakter på Twitter. For en tid tilbake la hun ut bilder av seg selv som barn. Lindsay Lohan fikk smaken av stjernelivet allerede som 3-åring da hun stilte som barnemodell for blader og TV-reklamer.

LES HELE SAKEN: Gjett hvem!

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.