RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppløs Britney verden rundt

Sist oppdatert:
Ferske puppebilder av Britney Spears florerer nå på nettet, men er de virkelig nye? Vi vet bedre.

Rykter om bilder av en lettkledd Britney har skapt oppstandelse på nettet. Noen er falske - andre ekte.

Bildet fra en balkong i Santa Monica som du ser over, tilhører den siste kategorien. Det er tatt i desember 2003, men går først nå som en farsott over internett.

Flere steder fremstiller også bildene som nye.

Falsk Britney uten klær
Etter å ha sett disse bildene, spørs det om Hugh Hefner fortsatt er villig hele 20 millioner dollar - drøyt 120 millioner norske kroner.

Ryktene har nemlig svirret om at Playboy-sjefen var villig til å svi av utallige millioner for å få superkjendisen til å posere.

Dette ville selvsagt gitt Playboy penger i kassen ettersom Britney er en ettertraktet superkjendis. Men ryktene skal ha det til at Britney var for tykk for å bli avbildet i Playboy, og at hun først måtte på slankekur.

Dobbeltgjenger
Et av de heteste ryktene på nettet har likevel vært at Britney allerede har tatt bilder for Playboy. Flere nettsteder la også frem beviser på dette, men sist uke sto fotografen Eric Striffler frem via nettstdet ThisIsLondon og bekreftet at han hadde tatt de påståtte Britney-bildene, og at modellen på bildet egentlig het Emily.

Striffler påstår at de først i ettertid så hvor mye Emily lignet på Britney.

Men etter at Striffler sto frem og la ryktene om Britneys Playboy-bilder døde en gang for alle dukket det selvsagt opp andre Britney-bilder. Og nå har altså gamle bilder fra desember 2003 dukket opp - fremstilt som nye.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere