RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppløs for Armani

(Splash)
Sist oppdatert:
Nå kaster hun enda mer klær for det italienske luksusmerket.

(SIDE2): Vakre Megan Fox viser nok en gang mye hud i en reklamekampanje for undertøysmerket Armani.

Se flere bilder fra den nye reklamekampanjen i bildekarusellen nederst i saken!

De nye bildene tyder i midlertidig på at det nye promoteringsmateriale er mer sexy enn noen gang.

Kun iført jeans
Foruten nærbilder av Foxs vakre ansikt, kan man også se at den mer eller mindre talentfulle skuespilleren ligger på en sofa kun iført et par designerjeans.

Foxs veldreide kropp kommer i tillegg godt til syne ved at modellen på flere av bildene stiller i bare undertøyet, blant annet når et sort chiffonklede nærmest blåses av den veldreide brunettens kropp.

Kjendismagnet
Som nevnt tidligere er dette langt ifra første gang Fox stiller lettkledt for den italienske klesmerket.

Foruten å ha spilt en lettkledt hotellgjest i en noe humoristisk reklamesnutt som ble sluppet i fjor, har hun i likhet med fotballkjekkasen Christiano Ronaldo stilt opp i minimal bekledning på en rekke stillbilder.

I reklamefilmen viser også den spanske tennisspilleren Rafael Nadal seg frem kun iført jeans fra Armanis siste vår- og sommerkolleksjon.

Armani er kjent for å få med seg vakre kjendiser i sine reklamekampanjer. Både David og Victoria Beckham har latt seg avbilde i reklamekampanjer for luksusmerket, og mye tyder på at flere vil la seg overtale av Mr. Girogio Armani også i femtiden.

Designeren
Mr. Armani (74) er en designer som vil at kvinnen skal oppfattes som elegant, og dette gjenspeiles i hans kreasjoner.

En av hans inspirasjonskilder er hans mor, som selv laget alle klærne til Giorgio og hans søsken da han vokste opp. Han har selv uttalt at moren lagde klær på en måte som fikk de til å se rike ut, selv om de var fattige.

Det er ingen selvfølge at Giorgio Armani ble designer. Han har ingen moteutdannelse, og startet på medisinstudiene før han hoppet av - visstnok på grunn av at han ikke tålte å se blod.

Han var 41 år gammel da han startet å designe klær under eget merkenavn. Det var hans gode venn Sergio Galeotti som presset ham til å starte for seg selv, da med å designe herreklær.

Han er kjent for å være hollywoodkjendisenes favorittdesigner, og hans kreasjoner er ofte å se på den røde løperen.

I dag har Hollywood-favoritten sitt eget imperium som består av blant annet mote, skjønnhet, interiør og mat. Hans selskap har en antatt verdi på mellom 2,5 og 3 billioner dollar. For ikke lenge siden åpnet han en 4000 kvadratmeter stor flaggskipbutikk i New York. Det sies også at han i løpet av de neste tre årene skal starte et eget flyselskap, som vil fly til de største byene rundt om i verden.

SE FLERE BILDER AV MEGA NFOX FOR ARMANI HER:

4110

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere