RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppløs og høygravid i Se og Hør

Sist oppdatert:
Kathrine Sørland stiller opp på en svært lettkledd bildeserie i ukebladet Se og Hør denne uken.

(SIDE2): Vanity Fair regnes som et av verdens mest toneangivende magasiner. På 90-tallet laget bladet en av sine mest kjente forsider noensinne da fotografen Annie Leibovitz tok bildet av en gravid, naken Demi Moore på begynnelsen av 90-tallet og satte det på forsiden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Resultatet var at enkelte bladkiosker valgte å selge bladet med et sort banner foran. Andre nektet å selge det i det hele tatt. Selvfølgelig ble utgaven et av de mest solgte i bladets historie.

Les mer om det her: Verdens mest kontroversielle

Prøver med Sørland
Siden Moore stilte på Vanity Fair-forsiden har flere andre store kjendiser gjort det samme. Blant dem Britney Spears og Christina Aguilera.

Fredag kan man på forsiden av Se og Hør Weekend se Kathrine Sørland som hovedoppslag. Hun har seks uker igjen til termin, og poserer som Demi Moore gjorde på 90-tallet, under tittelen «Deilig å være gravid»

I intervjuet hun har gjort med ukebladet snakker hun mye om hvordan det er å være gravid, og om forventningene til familielivet.

- Jeg gruer meg veldig til selve fødselen. Men det er ingen vei tilbake nå, sier Sørland til Se og Hør.

Sammen med ektemannen Andreas Holck har hun flyttet til Nesøya i Asker, og her får de god plass når familielivet starter for alvor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere