*Nettavisen* Nyheter.

Toppmodellens intime øyeblikk

MIRANDA KERR og sønnen Flynn. Foto: (Splash/Faksimile W Magazine)

Miranda Kerr kan ikke beskyldes for å være blyg.

20.01.11 20:42

(SIDE2): Tidligere denne måneden ble det kjent at Miranda Kerr og Orlando Bloom hadde blitt foreldre til en liten gutt.

Les hele saken:- Fikk en gutt

Barnet er parets førstefødte, og allerede nå har den vakre moren lagt ut et bilde av det lille nurket sitt på internett.

Fødte uten smertelindring
Usminket og med sønnen mot sitt bare bryst viser den nybakte mammaen fram sin sønn. Det er den stolte pappaen som har foreviget det intime øyeblikket, som Kerr har lagt ut på bloggen sin.

Her avslører hun også at hun fødte på naturlig måte, uten noen form for smertelindring.

«Jeg fødte han på naturlig måte, uten noen form for smertestillende medikamenter og det var en lang, anstrengende og vanskelig fødsel, men Orlando var sammen med meg hele tiden og støttet og guidet meg gjennom det», skriver hun.

Gravid og naken
Det kan ikke akkurat sies å være vanlig praksis at nybakte kjendismødre legger ut slike intime bilder på internett, i alle fall ikke så kort tid etter fødselen.

Også under graviditeten stilte Kerr opp på en fotoshoot som var litt utenom det vanlige.

I desemberutgaven av W Magazine stilte nemlig den gravide skjønnheten opp uten en tråd. På grunn av de strenge reglene i USA måtte flere av bildene sensureres, men på internett kunne man derimot beskue de usensurerte utgavene av fotografiene.

Angelina Jolie skapte også debatt da hun stilte opp på et bilde hvor hun ammet sine to tvillinger, Leon og Vivienne, i W Magazine i 2008. Det var Brad Pitt som tok det mye omtalte bildet, som var foreviget i familiens bolig i Nice. Mens ammeforeningene hyllet den modige seksbarnsmammaen, var det mange amerikanere som mente bildet var upassende.

Dekker seg ikke til
Det er ikke uvanlig at gravide celebriteter lar seg avbilde avkledt med struttende mager. Den meste kjente stjernen som har posert naken og gravid, er Demi Moore.

Hun stilte opp på coveret av Vanity fair, uten en tråd, men hånden strategisk plassert over puppene. Det var den anerkjente fotografen Annie Leibovitz som knipset bildet, som i sin tid skapte furore.

I ettertid har en rekke kjente kvinner tatt av seg klærne, og vist sin gravide kropp - enten på forsiden, eller i fotoserier inne i ulike magasiner. Men i motsetning til Kerr har disse valgt å dekke til sine edlere deler.

Den australske skjønnheten stilte også opp gravid på forsiden av Vogue, men da hadde hun på seg klær.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Stjernepar
Foruten å være kona til skuespiller Orlando Bloom, er Kerr mest kjent som en av Victoria`s Secrets mange modeller. Her har hun vært en av englene siden midten av 2007, men hun har jobbet som modell siden hun var 13 år.

Bloom på sin side er en anerkjent, britisk skuespiller, som har fått mye oppmerksomhet for sin rolle som Will Turner i «Pirates of the Caribbean»-filmene.

SE FLERE BILDER AV GRAVIDE KJENDISER UTEN EN TRÅD HER:

3257

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag