Toppoppgjør for ubeseiret VIF

Kan Vålerengas futsallherrer ta syv strake seiere?

22.01.10 21:27

Klikk på bildet for å forstørre.

Vålerengas futsallag leder 2. divisjon med 5 seire på 5 kamper. Førstkommende lørdag spilles to nye seriekamper i Haugenstua idrettshall. Begge kampene går mot serietoer Fagerborg.

Mange forfall

Martin Andresen reiser til La Manga, Kenneth Kvalheim er opptatt med Moss og Johan Nås skal spille treningskamp mot LSK for Petter Myhres Strømmen. Keeper Jon Frydenborg er på jobbreise i Tyskland, og Johan Kristiansen er ute resten av sesongen med brudd i foten. I tillegg er Audun Bøhlerengen småsyk og Bård Eggereide har spilt med brukket tå hittil. De sistnevnte skal testes på lørdag.

- Det er langt ifra noen krise selv om mange er borte. Vi visste på forhånd at flere av våre spillere antakeligvis kom til å måtte prioritere bort enkelte kamper. Derfor har vi en god og bred stall i bakhånd. Vi er mer enn nok spillere, og fortsatt selvutnevnte favoritter i kampene mot Fagerborg, sier organisator Tine Grødahl til vif-fotball.no.

Sami Sakka for Vålerenga

Sami Sakka, som tidligere har spilt 1. divisjon for Notodden debuterer for Vålerenga denne helgen.

- Sakka har stått på spillerlisten hele sesongen, og skal nå vise at han er verdt å vente på.

- Vi har store forventninger til Sakka. Han er en hardtarbeidende fremspiller som vi regner med kommer til å score flere mål. Han er et hurtigtog og Fagerborg kommer neppe til å klare å henge med. Vi har som vanlig også med vår toppscorer Gustad som er svært spillesugen etter to ukers kamppause. Bakrekke vår, som forøvrig er vanvittig solid, er fulltallig. Henger’n og jeg er svært optimistiske for helgen.

Kampene går lørdag 23. januar kl 09.00 og 10.40 i Haugenstua idrettshall

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.