RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppsjanser fra ”Buller’n”

Sist oppdatert:
Trond ”Buller’n” Anderssen-trente Sweet Cocktail og Vicky Diablo braker sammen i V75-finalen på Jarlsberg lørdag ettermiddag. - Begge to hører selvsagt hjemme på bongen, understreker suksesstreneren som selv kjører seiersmaskinen 9 Vicky Diablo fra et sjanseartet bakspor.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Jarlsberg lørdag.

- Visst kunne sporet være bedre for hennes del. Hun viste dog på Bjerke sist at hun kan gå bakfra også. Etter treningsarbeidene å dømme skal storformen fortsatt sitte i. Det har blitt litt feil de to siste gangene, men det er kanskje ikke hestens feil, kommer det lakonisk fra stortreneren.
Anderssen utdyper: - På Biri nest sist skulle jeg med fasit i hånd kjørt unna tidligere, men det er lett å være etterpåklok. På Bjerke sist valgte jeg bevisst å gi henne et pent løpsopplegg. Avslutningen var dog av ypperste merke selv om det ble for langt frem, forteller Anderssen som rimeligvis har god tro på Pine Chip-hoppa lørdag, et komplisert bakspor til tross.

- Floker det seg ikke helt med posisjonsutviklingen underveis, skal det være en god vinnersjanse etter hva hun har vist, understreker Trond som på ingen måte tør regne bort stallvenninnen 13 Sweet Cocktail.

- 13 Sweet Cocktail har konservert formen bemerkelsesverdig lenge, og tåler dessuten å bli brukt en god del underveis. Selv om det alltid er vrient å vinne fra tillegg i V75-løp, tror jeg hun dukker opp i riktig ende igjen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere