*Nettavisen* Nyheter.

Toppsjef går av etter sykdom

Bjørn Hansen Solvang har seksdoblet omsetningen til Initiative Universal de fem årene han har ledet selskapet. Nå trekker han seg på grunn av en lungesykdom.

20.06.08 11:04

Arne Inge Christophersen har fungert som administrerende direktør i Bjørn Solvangs forrige sykefravær og kommer nå tilbake i rollen som administrerende direktør, kommer det frem av en pressemelding.

De seks årene Solvang har ledet Initiative Universal Media (IUM) har mediebyrået registrert en økning i omsetningen fra 154 millioner frem til vel 750 millioner kroner for innværende år. Nå forlater han IUM på grunn av en sykkdom han har fått, og som han sliter med å bli kvitt.

- Utsiktene til å bli frisk på permanent basis er særdeles gode, men det forutsetter at han drar til et varmere strøk og tar det rolig i året som kommer. Hva fremtiden vil bringe er derfor noe uvisst, men vi i McCann er naturligvis positive til å finne en ny og egnet rolle for Bjørn når han er tilbake friskmeldt, heter det i en melding fra byrået.

IUMs nye toppsjef, Arne Inge Christophersen, trer inn i en rolle han allerede er kjent med. Han har vært i selskapet siden sensommeren 1999.

- Jeg ønsker ham lykke til i sin nye rolle, og håper alle vil ta godt i mot både ham og selskapet i tiden fremover, sier Solvang i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.