RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppsjefen går fra ContextVision (Ny)

Sist oppdatert:
Adm. direktør Peter Reinli fratrer umiddelbart fra ContextVision, og trekker seg samtidig fra styret. Grunnen er at han har sagt ja til en jobb i et selskapet med en del av de samme kundene
Oppdatert med kommentar fra styreleder.

Adm.dir. Peter Reinli har sagt opp sin stilling i ContextVision AB, ifølge en børsmelding.

- Han fratrer umiddelbart. Han trekker seg også som styremedlem i selskapet. Styret har konstituert viseadm. dir. Klas Themner som ny adm. direktør i selskapet, heter det i meldingen.

Styreleder Gert W. Munthe sier til iMarkedet at avgangen kommer så brått fordi Reinli har sagt ja til jobb i et annet selskap, som ikke er direkte konkurrerende, men som har en del av de samme kundene.

- Vi hadde veldig gjerne sett at han fortsatte. Han har gjort en god jobb, og selskapet er i en fin utvikling, sier Munthe.

Ifølge Munthe står guidingen fra rapporten fra første halvår ved like, i alle fall når det gjelder året som helhet, selv om det kan være forskyvninger mellom kvartalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere