RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppspillene i november

Sist oppdatert:
November blir en heit måned for spillere. Bare sjekk disse spillene!

(Spillmagasinet): Det kommer mange spill i løpet av et år, men det er neppe en overdrivelse om vi sier at 70 prosent av de mest spennende utgivelsene kommer de to siste månedene før jul.

Vi har tatt en titt på spillene som kommer i november, og her er det svært mye å glede seg til. Listen nedenfor er ikke prioritert, og det er tilfeldig hvilke cover vi har valgt dersom spillet slippes på flere formater.

«Mirror's Edge»slippes den 14. november til PC, PS3 og Xbox 360 og er nyskapningen til DICE, mest kjente for «Battlefield»-serien. I «Mirror's Edge» skal du imidlertid skyte så lite som mulig. Les anmeldelsen.

«Gears of War 2» slippes den 7. november og er antagelig det mest etterlengtede skytespillet til Xbox 360 denne høsten. Og det er grunn til å glede seg ... Les anmeldelsen.

Utvidelsen «World of WarCraft: Wrath of the Lich King»slippes den 13. november til PC. For de elleve millioner menneskene som spiller rollespillet, er nok dette et av årets store høydepunkt. Les anmeldelsen.

«Call of Duty: World at War»slippes den 14. november til de fleste tilgjengelige formater. Nok en gang er vi tilbake i den andre verdenskrig og det er de kritikerroste utviklerne i Treyarch som står bak spillet. Les anmeldelsen.

«Shaun White Snowboarding» slippes den 13. november til de fleste tilgjengelige formater. Vi har testet Wii-versjonen av spillet og det virker svært lovende. Gleder oss til å teste fullversjonen.

«Motorstorm: Pacific Rift» slippes den 5. november og er et av spillene vi virkelig ser frem til å komme til bunns i. Da vi testet spillet i Liverpool hadde vi mange godord å si om tittelen, la oss håpe de fremdeles holder stikk. Les anmeldelsen.

«Tomb Raider: Underworld» slippes den 28. november til de fleste tilgjengelige formater. Vi krysser fingrene for at spillet blir like bra som «Legend». Les anmeldelsen.

«Need for Speed Undercover» slippes den 20. november til de fleste tilgjengelige formater. Dessverre er det en gedigen skuffelse. Les anmeldelsen.

Grøsserspillet «Left 4 Dead» slippes 20. november til PC og Xbox 360. Dette er Valve, skaperne av «Half-Life»-spillene, sin nye kreasjon og vi gleder oss stort til å slå klørne i det.

«Football Manager 2009» slippes til PC den 14. november. Noen gleder seg veldig til dette spillet. Andre overhodet ikke ... Les anmeldelsen.

«Guitar Hero: World Tour» slippes den 21. november til PS3, Xbox 360, Wii og PS2 - denne gangen med vokal og trommer også. Herlig! Les anmeldelsen.

«Skate It» slippes den 21. november til Wii og Nintendo DS. Vi i Spillmagasinet har testet spillet en rekke ganger, og det blir bare bedre og bedre.

«LittleBigPlanet»slippes den 7. november til PS3. Vi har allerede anmeldt nyskapningen fra Sony og klinte til med et soleklart terningkast 6. Les anmeldelsen.

«Resistance 2» slippes den 28. november til PS3. Selv om det første spillet ikke møtte våre forventninger, håper vi at utviklerne har giret opp til oppfølgeren. En gigantisk multiplayer kan også gjøre susen.

Les flere spillsaker på www.spillmagasinet.no.

Spill-konkurranse: Vinn Kaptein Sabeltann-billetter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere