RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torget skaffer egne analyser

Sist oppdatert:
Etter avsløringene om bedervete varer, vil Torget nå inngå avtale med laboratorium om egne analyser av fisken på Torget.

- Dette skal ryddes opp i. Vi er i forhandlinger med et laboratorium om egne analyser av fisken vår. Internkontrollen vil bli kraftig skjerpet, sier Torget-sjef Lise Wergeland Strømmen til Bergensavisen.

Fisketorget har fått en kraftig ripe i lakken etter TV2-avsløringene onsdag, der flere stykker forskjellig fisk fra en torghandler ble sendt inn til analyse på et laboratorium. Resulatet var begrederlig og avslørte bedervet fisk. Etter at innslaget ble sendt på TV2-nyhetene har både Torget AS, ordfører Herman Friele og næringsbyråd Henning Warloe krevd forbedringer.

Warloe går så langt som å true med å si opp leieavtalen hvis ikke kvaliteten på fisk blir bedre. Han sier til BA at når noe som dette skjer, skader det Torgets rykte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere