RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torpederte bil i sinne

TO ØDELAGTE BILER: Føreren av Audien trodde ikke den andre bilen ville stoppe etter et sammenstøt på E18. Men når den andre bilen stoppet, var Audi-føreren så sint at han like godt torpederte den andre bilen.
TO ØDELAGTE BILER: Føreren av Audien trodde ikke den andre bilen ville stoppe etter et sammenstøt på E18. Men når den andre bilen stoppet, var Audi-føreren så sint at han like godt torpederte den andre bilen. Foto: Politiet
Sist oppdatert:
De to bilene var på vei sydover på E18 da de skumpet bort i hverandre. Den ene bilisten trodde ikke den andre ville stoppe for å ta ansvar. Det endte med at han torpederte sin medbilist i sinne.

Sinne og bilkjøring kan være en dårlig kombinasjon. En hendelse ved Bergsenga i Sande onsdag morgen er et godt bevis på det, skriver Drammens Tidende.

To biler kom kjørende ved siden av hverandre ved 07-tiden på E18 ved Sande nord da det hele starter.

Trodde ikke den andre ville stoppe
- Den ene bilen skjener over delestripen og over i den andre bilen, og det oppstår et lite sammenstøt, forteller leder for krimvakta ved Drammen politistasjon, Jan Henrik Håkestad til Drammens Tidende.

Føreren av bilen som blir truffet, en Audi, tror ikke den andre bilen vil stoppe, og sinnet begynner å bygge seg opp.

Men så kjører bilen av ved Bergsenga og stopper.

Likevel har ikke føreren av Audien roet seg.

Torpederer den andre bilen
- Han kjører etter, kjører rett over et grøntområde og torpederer den andre bilen som har stoppet, forteller Håkestad.

- Istedenfor at de to bilene har fått noen mindre bulker eller riper etter det første sammenstøtet, så blir begge bilene nå mer eller mindre ødelagt. Begge bilene blir kastet rundt i torpederingen og havner inne i et autovern.

Heldigvis oppstår det ingen personskader i smellen.

Politiet kommer til stedet etter at passasjeren i den torpederte bilen ringer etter hjelp. Det viser seg at føreren av bilen som hadde truffet Audien ute på E18 ikke hadde førerkort. Men også den sinte mannen i Audien, en litauisk mann, risikerer nå å stå igjen uten førerkort.

- Det vil jo bli vurdert om han kan få beholde førerkortet etter slik oppførsel i trafikken. Dette er selvtekt langt over grensen.Derfor ble han pågrepet og sitter nå i arrest for avhør, avslutter Håkestad.

Uansett vil trolig skademeldingene til forsikringsselskapene bli av den uvanlige sorten.

Les flere saker i Drammens Tidende


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere