RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdag kl 18.30: Vålerenga - Rosenborg på Jordal Amfi

Etter to viktige seiere mot Stavanger og Sparta, er Rosenborg neste oppgave for Vålerenga...

Laget viste sterk karakter i de to siste kampene, der det ble seks viktige poeng mot to av de argeste rivalene i toppen av serien; Stavanger og Sparta. Vi innehar dermed andreplassen på tabellen med like mange poeng som Stavanger, og herfra og ut blir det viktig med poeng i hver eneste runde hvis vi skal ha håp om å beholde denne plassen når serien avsluttes. Andreplassen bak Sparta er viktig med tanke på motstandere og hjemmebanefordel i NM-sluttspillet, så innspurten i serien blir spennende.

Torsdag gjester Rosenborg Jordal Amfi, et lag vi normalt skal ta tre poeng mot. Dette gikk da også etter planen i de tre første kampene mot trønderne denne sesongen, før vi snublet og tapte i Leangen siste kamp før juleoppholdet. Rosenborg ligger for øyeblikket på 7. plass i ligaen, og kan dermed fort bli Vålerengas motstander i kvartfinalene når NM-sluttspillet begynner i mars. Lagets beste poengplukkere er ikke uventet Ilya Dubkov og Inge Stokvik.

Skadesituasjonen er noe bedre enn forrige kamp, ettersom både Pierre Dagenais og David Bräck er tilbake i startoppstillingen. Dermed er bare Tim Maxwell fremdeles på sidelinjen, i tillegg til langtidsskadde Raimond Hesler. Vi mønstrer dermed seks backer til kamp, inkludert Anders Hilt Jørgensen som gjorde en god figur lørdag i Sarpsborg. Maxwell sliter fremdeles med et vondt ribbein, som gjør at han er ute av stand til å spille for fullt.

Billetter
Billetter til hjemmekampene er tilgjengelige på internett; www.billettluka.no/vif-hockey
Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven.
Billettboden på Jordal Amfi åpner som vanlig 2 timer før kampstart.
Voksen: 130,-
Barn: 60,-
Klanen: 100,-

Vålerenga - Rosenborg, Torsdag 27/1, klokken 18:30 Jordal Amfi

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere