*Nettavisen* Nyheter.

Torsdag kl 18.30: Vålerenga - Rosenborg på Jordal Amfi

Etter to viktige seiere mot Stavanger og Sparta, er Rosenborg neste oppgave for Vålerenga...

Klikk på bildet for å forstørre.

Laget viste sterk karakter i de to siste kampene, der det ble seks viktige poeng mot to av de argeste rivalene i toppen av serien; Stavanger og Sparta. Vi innehar dermed andreplassen på tabellen med like mange poeng som Stavanger, og herfra og ut blir det viktig med poeng i hver eneste runde hvis vi skal ha håp om å beholde denne plassen når serien avsluttes. Andreplassen bak Sparta er viktig med tanke på motstandere og hjemmebanefordel i NM-sluttspillet, så innspurten i serien blir spennende.

Torsdag gjester Rosenborg Jordal Amfi, et lag vi normalt skal ta tre poeng mot. Dette gikk da også etter planen i de tre første kampene mot trønderne denne sesongen, før vi snublet og tapte i Leangen siste kamp før juleoppholdet. Rosenborg ligger for øyeblikket på 7. plass i ligaen, og kan dermed fort bli Vålerengas motstander i kvartfinalene når NM-sluttspillet begynner i mars. Lagets beste poengplukkere er ikke uventet Ilya Dubkov og Inge Stokvik.

Skadesituasjonen er noe bedre enn forrige kamp, ettersom både Pierre Dagenais og David Bräck er tilbake i startoppstillingen. Dermed er bare Tim Maxwell fremdeles på sidelinjen, i tillegg til langtidsskadde Raimond Hesler. Vi mønstrer dermed seks backer til kamp, inkludert Anders Hilt Jørgensen som gjorde en god figur lørdag i Sarpsborg. Maxwell sliter fremdeles med et vondt ribbein, som gjør at han er ute av stand til å spille for fullt.

Billetter
Billetter til hjemmekampene er tilgjengelige på internett; www.billettluka.no/vif-hockey
Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven.
Billettboden på Jordal Amfi åpner som vanlig 2 timer før kampstart.
Voksen: 130,-
Barn: 60,-
Klanen: 100,-

Vålerenga - Rosenborg, Torsdag 27/1, klokken 18:30 Jordal Amfi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag