RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torturert litauer fortsatt i kunstig koma

Trondheim (NTB): Litaueren som ble funnet torturert på gården sin i Nerøy i Nord-Trøndelag, er fortsatt i koma. Ti dager senere har han derfor ennå ikke fått fortelle hva som har skjedd.

- Han vil bli holdt i kunstig koma noen dager fremover. Vi kommer ikke til å få avhørt ham denne uken heller, sier etterforskningsleder Bengt Ivan Blom ved Namsos lensmannskontor til VG Nett.

Den mishandlede mannen ble lørdag for over en uke siden funnet hengende etter armene og beina på en gård i den lille grenda Bjørndalen i Nærøy. Han hadde store skader i muskler i hendene og føttene og ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim.

På grunn av de store skadene ble mannen lagt i kunstig koma, og ti dager etter hendelsen har politiet derfor ikke fått anledning til å snakke med ham.

Ifølge VG vet politiet lite om hva som har skjedd på gården til den litauiske mannen. De har fått lite ut av vitneforklaringene, og har få tekniske spor i saken annet enn materialet mannen ble bundet med.

- Det er ingen åpenbare motiver. Det er ikke aktuelt å reise til Litauen for å avhøre andre, men det er mulig vi etter hvert ber om bistand fra litauisk politi, sier Blom til avisa. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere