RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Torturoffer i koma etter mishandling

- Etterforskningen er selvsagt vanskelig ettersom offeret ikke kan kommunisere.

Litaueren som lørdag morgen ble funnet fastbundet og hengende opp ned i Nærøy, skal ikke være livstruende skadet, men ligger i narkose.

Den 30 år gamle mannen fra Litauen ble funnet av gårdbrukeren i Bjørndalen i Nærøy, da han oppdaget at gårdskaren ikke hadde rengjort fjøset lørdag morgen.

- De fleste kan kanskje tenke seg hvordan et slikt syn og situasjon oppleves også for dem som kommer opp i den, fortalte gårdsbrukeren til Namdalsavisa.

30-åringen ble funnet hengende opp ned etter hender og føtter- fastbundet til en trapp. Han skal ha fått store skader i muskler i hendene og føttene, og ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim på grunn av de alvorlige skadene.

Ifølge operasjonsleder Nord-Trøndelag politidistrikt, Ola Hofstad kan offeret ha hengt så lenge som åtte-ti timer.

Ifølge Namdals-Avisa kan det ta flere dager før politiet for snakket med litaueren.

- Meldingene vi har fått fra St. Olavs Hospital sier at det kan ta opp til flere dager før vi får snakket med ham. Han er fortsatt under behandling, og ligger i narkose, forteller Inger Fisknes, operatør ved Nord-Trøndelag politidistrikt til avisen.

Skadene skal være alvorlige, men det er ikke snakk om fare for liv. Fisknes forteller at politiet jobber med vitneavhør.

- Etterforskningen er selvsagt vanskelig ettersom offeret ikke kan kommunisere, men vi etterforsker bredt. I tillegg er det er jo veldig viktig å snakke med personen som ble utsatt for den straffbare handlingen, sier hun.

Les flere saker fra Namdalsavisa

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere