RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Totalvrak etter trailer-krasj

Sist oppdatert:
Føreren (77) av personbilen ble lettere skadet.

(iOslo.no) Det skal ha vært en smule ampert på stedet rett etter ulykken i krysset Lunden/Statsråd Mathiesens vei på Bjerke. Politiet fikk melding om ulykken 08.14.

- Det er en lastebil og en personbil som har kollidert. Bilen er totalvrak og må taues bort, sier operasjonsleder Frode Romsloe i Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Føreren av personbilen, en 77-åring, ble lettere skadet, mens trailersjåføren (31) kom uskadd fra det. Personbilen traff lastebilen midt på høyre side.

- Føreren av personbilen var litt ør, men ble dimittert på stedet. Han fikk beskjed om å dra til Legevakten om han hadde behov for det, sier Romsloe.

Uenigheten på stedet gikk på hvem som hadde skylden for smellen.

- Vi oppretter en sak på dette, siden det ble personskade, sier Romsloe.

Sjåføren av lastebilen forteller til iOslo.nos reporter på stedet at han kom kjørende på Statsråd Mathiesens vei mot sentrum, og således hadde vikeplikt for personbilen. Personbilen, som kom kjørende på Lunden ovenfra, hadde ifølge sjåføren vikeplikt for en annen bil, som kjørte i retning Grorud.

Dermed ble det kluss om hvem som skulle kjøre.

Lastebilen hadde bare mindre skader.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere