RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tør du ta denne testen?

ENGEL: Adriana Lima (27) har vært en Victoria's Secret Angel siden 2000, og er også kjent som talskvinne for kosmetikkmerket Maybelline.
ENGEL: Adriana Lima (27) har vært en Victoria's Secret Angel siden 2000, og er også kjent som talskvinne for kosmetikkmerket Maybelline. (Getty Images)
Hvor sjokkert vil du bli av ditt testresultat?

(SIDE2:) Hva med resultatet til dine venner, eller kjæresten? Tør du egentlig å ta denne testen?

De første såkalte «Purity»-testene har eksistert på nett lengre enn det meste andre. Vi har laget en oppdatert versjon som snur det hele på hodet. Tidligere fikk man vite hvor mange prosent ren man var. I denne testen får du vite hvor uren du er.

Får du 100 prosent på vår test er du ikke bare en relativt erfæren person seksuelt, men du er også kriminell og en løgnhals. Spørsmålet er selvfølgelig - tør du ta testen, og tør du la dine venner, eller enda verre - kjæresten - ta testen?

Testen er for voksne, og vi vil advare mot at det vil finnes mange mennesker som vil bli støtt av spørsmålene i seg selv. Vi unnskylder for det på forhånd.

Hvis du vil kan du dele resultatene fra testen på Facebook, men tør du virkelig det?

40073

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere