RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trader krever DnB NOR dekker tap

Sist oppdatert:
DnB NOR Markets har hatt rot i papirene og problemer med netthandelsløsningen, mener aktiv nett-trader som hevder han har tapt en halv million kroner på Norges største meglerhus
I Dagens Næringsliv står Daytrader Robert Diab frem og gir meglerhuset DnB NOR Markets det glatte lag.

29-åringen mener at meglerhuste ikke gjør en god nok jobb for de mest aktive kundene. Det er nå brutt ut full konflikt mellom meglerhuset og traderen etter at meglerhuset innrømte delvis skyld og utbetalte 200.000 kroner.

Blant annet skal Diab ha handlet aksjer i USA gjennom DnB NOR Markets sine applikasjoner, noe som har ført til feil både i oppgjøret og i ordreutføringen. Til DN sier traderen at han nesten har tap en halv million kroner på rot i DnB NOR Markets, og krever nå at dette tapet dekkes.

Blant annet skal handelsløsningen til meglerhuset for aksjehandel i USA til tider har fungert svært dårlig, noe som har medført tap. Han vil nå anmelde meglerhuset til politiet samt skrive brev til Kredittilsynet.

Aksjesjef Sveinung Hartvedt skriver i en e-post til avisen at de har ordnet opp med Diab, og at uriktigheter har blitt korrigert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere