RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tradernes favoritt

Sist oppdatert:
DNO er småtradernes favoritt i desember. Hele 53.699 transaksjoner ble gjennomført gjennom internettmeglerne Nordnet, NetFonds og Skandiabanken. Les mer her om de mest populære aksjene
God økning for aksjehandel over internett på det norske markedet. De rene internettmeglerne Nordnet, NetFonds og Skandiabanken hadde 265.046 transaksjoner i desember, en økning fra 219.097 i november.

Internettmeglerne stod for 22,79 prosent av antall transaksjoner på Oslo Børs i desember, mot 20,84 prosent i november. Internettmeglernes handelsvolum endte på 23,31 milliarder kroner i desember, tilsvarende en markedsandel på 8,73 prosent, heter det i en melding fra Nordnet. Tilsvarende tall i november var 19,37 milliarder og en markedsandel på 6,89 prosent.

Sammenlignet med desember i fjor er økningen i antall transaksjoner 60,1 prosent.

Nordnet melder at de er største megler på Oslo Børs målt i antall transaksjoner med en markedsandel på 14,46 prosent i desember.

Populære aksjer

Nordnet skriver idag at DNO var mest populær blant enkeltaksjene, med hele 53.699 transaksjoner i desember.

De ti mest populære aksjene i desember blant privatinvestorer var DNO, Petrolia Drilling, Opticom, Pan Fish, Crew Gold Corporation, Altinex, Fast, Tomra, Tandberg og Rocksource.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere