RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tradernes favorittaksje

Sist oppdatert:
Nok en gang var oljeselskapet DNO traderens favorittaksje på Oslo Børs. Les mer her om hvilke aksjer som internettraderne foretrakk i januar:
Januar ble en svært god måned for internettmeglerne, selv om markedsandelen falt noe tilbake i forhold til desember.

DNO den mest populære enkeltaksjen blant småtraderne i januar. Aksjen ble omsatt med hele 53.754 transaksjoner i januar, viser tall fra Nordnet. De ti mest populære aksjene i januar blant privatinvestorer var DNO, Petrolia Drilling, Crew Gold Corporation, Tomra, Ementor, Fast, International Gold Exploration, Pan Fish, SeaDrill og Altinex.

Handelen hos de tre aktørene som driver med ren Internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds og Skandiabanken endte på 315.842 transaksjoner i januar, mot 265.046 i desember, skriver Nordnet i en pressemelding.

Internettmeglerne stod for 22,21 prosent av antall transaksjoner på Oslo Børs i januar. Internettmeglernes handelsvolum endte på 32,64 milliarder kroner i januar og det tilsvarer en markedsandel på 7,41 prosent. Tilsvarende tall i desember var 23,31 milliarder kroner og en markedsandel på 8,73 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere