RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trafikkaos på veiene

Sist oppdatert:
Pinsetrafikken og opp til flere ulykker har ført til trafikkork.

På E18 står trafikken nesten bom stille, og trafikkoperatør Kristin Våsjø ved Veitrafikksentralen sier at køen sannsynligvis starter ved Hovet/Brattåstunneøen i Porsgrunn og varer utover i Bamble i alle fall til Essadumpa. Det melder Telemarksavisa.

I tillegg til pinsetrafikken, rapporterer Våsjø også om noen små trafikkuhell på strekningen. Det er ikke verre enn at en bil har stoppet i kanten av veien, men dette skaper trøbbel når trafikken er såpass stor som nå.

Tre ulykker på E6

Romerikes Blad melder også om trafikkork på E6 etter tre ulykker. Politiet i Romerike informerer om at det skjedde to ulykker mellom Grankrysset og Kløfta klokken 16.07, og en nord for Grankrysset klokken 16.50. 

Det skal ikke være snakk om personskader, men politiet varsler at det kan oppstå problemer med trafikkavviklingen i rushet. Det skriver Romerikes Blad.

Alle nødetater rykket ut

En ulykke kommer sjelden alene, og rundt klokken 17.00 måtte både ambulanser, politi og brannvesen rykke ut etter at en bil hadde blitt påkjørt bakfra på RV 80 på Mørkved i Bodø.

- Det er ikke snakk om alvorlige personskader, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved Salten politidistrikt til Avisa Nordland.

Bobil stod fast i tunnell

I går ettermiddag gikk det et nytt jordskred på E6 i Vaksdal - kun en drøy uke etter det forrige - og det har vært mye kø på mulige omkjøringsveier. På riksvei 569 som går gjennom Modalen oppstod det lang kø da en bobil stod fast i Høgabergtunnellen, som ligger før Eidslandet hvis du kommer fra Dale. Det opplyser Jan Marøy ved veitrafikksentralen til Bergensavisen klokken 16.39.

Da både politiet og trafikkdirigenter kom til stedet var veien helt stengt. Marøy sa til Bergensavisen at tunnellen, som er elendig og gammel, kun egner seg for personbiler.

Rett over klokken 16.00 skrev Bergensavisen at det også går sent på E39 fra sentrum mot Åsane.

Følg trafikken direkte her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere