*Nettavisen* Nyheter.

Trafikkproblemer etter trailerbommert

Politiet må dirigere.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra Oslo-politiets logg natt til mandag. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt:

Trailer tok med seg trafikklyset
MAJORSTUA: kl. 23.30 ble det meldt om at en stor trailer i hadde dratt med seg trafikklyset på sin vei opp Sørkedalsveien ved Diakonveien. Bilføreren trodde han hadde kjørt på en fortauskant og ikke noe større. Veitrafikksentralen rykket ut og fikk bilens registreringsnummer og vil følge opp saken i forhold til den 71 år gamle sjåføren. Det finnes vitner til hendelsen.

Etter det iOslo.no erfarer vil trafikklyset bli fikset mandag formiddag, men under morgenrushet vil politiet dirigere trafikken forbi lyskrysset.

Slått ned ved Sentralstasjonen
SENTRALSTASJONEN: Kl. 23.55 fikk politiet melding om at den person var slått rett ned utenfor inngangen til Sentralstasjonen. Det viste seg at det ikke var noe direkte alvorlig, men at fornærmede hadde fått et slag av en bekjent. Den 44 år gamle mannen hadde fått et lite kutt, han ble kjørt til legevakten og vil anmelde saken i ettertid.

Kjørte på trailer
ØSTRE AKER VEI: Kl. 00.38 kjørte en trailersjåfør på en trailer på en tomt ved Østre aker vei. Da politiet kom forklarte mannen at han hadde drukket to øl før han kjørte og en etterpå. Promilleprøven på stedet viste et realt utslag og den 59 år gamle mannen ble tatt med til Sentralarresten i Politihuset for en utvidet promilleprøve.

Full og slapp mann avlevert legevakten
PARKVEIEN: kl. 01.31 ble det meldt om en full mann i Parkveien som hadde gjort på seg både foran og bak. Han var helt slapp og politiet fikk han i første omgang ikke inn i patruljebilen for transport til legevakten. Etter mye baksing fikk politiet han inn i bilen og til legevakten.

Mann frastjålet lommebok
KARL JOHANS GATE: I natt kl. 03.32 sto en 38 år gammel mann og tok ut penger fra en minibank nederst i Karl Johans gate. Da kom to mørke menn og tok fra han lommeboken. Mannen vil anmelde saken i løpet av dagen.

Pågrepet for innbruddsforsøk
HEGDEHAUGEN: Fra et forretningslokale på Hegdehaugen kom det kl. 05.10 melding om innbrudd. Det var en som hadde laget et hull inn til butikken, men er uvisst om noen har vært inne i selve butikken. Hullet dreier seg om en rute på ca. 2 x 2.5 meter. Ved butikken påtraff politiet en mulig gjerningsmann - en 41-åring som ble pågrepet mistenkt for dette forholdet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.