Gå til sidens hovedinnhold

Trailer hadde ikke kjetting

Det er ikke bare på de bratte fjellovergangene utenlandske trailersjåfører har problemer på glatt føre.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Tirsdag kveld ble det full stopp for en trailer fra Romania i den ikke alt for bratte Bølerbakken. Og der ble den stående en god stund. For politiet nedla bruksforbud på bilen inntil den 37 år gamle sjåføren hadde fått tak i kjettinger.

Den dårlige utrustingen på bilen medførte også en anmeldelse.


Andre saker fra Manglerudpolitiets logg:

Samlet rakett-rester

NORDSTRAND: Mandag formiddag fikk politiet melding om at to gutter samlet rester av raketter i Kaptein Oppegårds vei på Nordstrand, og det var også hørt smell i området.

Politiet kom over to gutter på 12 og 13 år. Det kunne ikke bevises at de hadde gjort noe ulovlig, men det ble en alvorsprat med de to sammen med foreldre.

Kjørte på rødt

SÆTER: Tirsdag morgen observerte politiet en bil kjøre på rødt i Sæterkrysset. Bilen ble stoppet på Ljabru.

Den 39 år gamle føreren ville ikke innrømme at han hadde kjørt på rødt, og godtok ikke forenklet forelegg. Dermed ble han anmeldt for ulovlig kjøring.

For mange i bilen

HAUKETO: Tirsdag kveld ble en bil stoppet i Ljabrudiagonalen. Ved opptelling av antall passasjerer, ble resultatet for høyt i forhold til hva man har lov til å ha i en Golf. Dermed ble det forenklet forelegg på den 29 år gamle føreren, og fottur på de overtallige.

Stjal smykker

MORTENSRUD: Onsdag kveld meldte vekter på Senter Syd at de hadde problem med en gutt som hadde forsynt seg hos gullsmed Bjørklund på senteret.

En 16 år gammel gutt ble anmeldt for å ha tatt smykker for 1200 kroner. Det skulle være en ring og et kjede.

Fant marihuana

MORTENSRUD: Natt til torsdag kontrollerte politiet en bil på Shell-stasjonen på Mortensrud. En mann på 23 år ble anmeldt etter at det ble funnet marihuana på han.

Påkjørt rådyr

BRYN: Torsdag morgen ble et rådyr påkjørt i Østensjøveien mellom vannet og Bryn senter. Det ble liggende i veibanen og medførte noen trafikale problemer inntil det ble fjernet.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021