RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trailerbrann sperret E18

Foto: Skjermdump / Telemarksavisa
Sist oppdatert:
PORSGRUNN: En trailer stod ved 09-tiden mandag morgen i brann på E18 i Porsgrunn.

(Telemarksavisa) Det er Porsgrunn brannvesen som bekrefter at de har rykket ut etter melding om brannen som skal ha oppstått i en lastebil/trailer i Telemarksporten på E18.

Flere ambulanser, politi og brannvesen er på vei til stedet.

- Nødetatene er på veg til melding om brann i lastebil som står på E18 i Telemarksporten. Trafikken står bom i østgående løp, opplyser operasjonsleder Gisle Småge ved Telemark politidistrikt.

Brannen i traileren er slukket. Like etter klokken 10.40 ble det nordgående feltet åpnet for normal trafikk, men det er saktegående køer, skriver NRK.

INGEN SKADET
- Det er ikke meldt om personskade. Utfordringen blir å få redskap frem for å starte berging og få trafikken i gang, sier operasjonslederen videre ved 09-tiden.

TAs journalist på stedet opplyser at nordgående løp på E18 er stengt ved Lillegårdskleivene. Det er norskregistrert vogntog står fast i tunnelen, etter å ha fått problemer med turboen.

PROBLEMER MED MIDTDELERE
Situasjonen omtales nå som udramatisk og under kontroll. Utfordringen, ifølge innsatsleder Kjell Ove Sørenmo i politiet, er nå midtdelerne.

- Ja, de redder liv, men de skaper også problemer for nødetatene som skal frem. Nå må alle først opp til Lanner for å snu og komme ut hit, påpeker han.

Det ventes nå på at en redningsbil skal komme til stedet, slik at veien kan åpnes igjen.

 

Les flere saker fra Ta.no her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere