Gå til sidens hovedinnhold

Trailere, biler og en buss av veien på E6 i Troms: - Det er komplett kaos og risikabelt å kjøre

Busssjåfør Geir Ditlefsen: - Og der glir enda en bil - og DER var han i grøfta

Bussring-sjåfør Geir Magne Ditlefsen er nå ved Elverumkrysset i Bardu - og det ser ut som en slagmark rundt på den speilglatte-E6-en, skriver Nordlys.

- Det er i alle fall 4-5 trailere i grøfta. Og flere personbiler og en buss. Det er speilglatt og komplett kaos, sier Ditlefsen, som ikke så annet råd enn å parkere bussen.

- DER havnet han i grøfta

Mens Nordlys snakker med ham, utbryter han plutselig;

- Og der begynner enda en bil å gli! Og DER var han i grøfta!

Ditlfesen forteller at på den flate strekninga på 1,5 kilomter ligger det strødd med ofre for det glatte føret.

- Det er ikke mulig å kjøre her. Flere av bilene stikker ut i veibanen, men så vidt jeg kan se har det ikke vært noen kollisjoner eller vært noen personskader. Det er noen som prøver å kjøre forbi, men de blir stoppet av andre sjåfører.

Du kan lese hele saken her.

- Parkér bilen

Det ligger også vogntog veltet i grøfta, og at E6 kommer til å bli formelt stengt her er det ingen tvil om. I tillegg til at det er speilglatt, må det utstrakt bilberging til etter hvert.

Ditlefsen har bare et råd å komme med:

- Parkér bilen!

Politiet: Unngå å kjøre

Operasjonsleder Roy-Tore Meyer i Troms politidistrikt sier til Nordlys at de foreløpig ikke har rykket ut til stedet, da det ikke er meldt om personskader.

- Det virker som at folk rett og slett bare sklir av veien. Ingen av de involverte er skadet. Vi har formidlet all informasjonen videre til Vegtrafikksentralen, som sender entreprenør ut for å strø, sier Meyer.

Kommentarer til denne saken