RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trailersjåfør banket opp bilist som kjørte feil i rundkjøring

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser trailer etter slagsmål.

En trailersjåfør og en bilist kom i krangel om hvordan man kjører i rundkjøringer. Det endte med at bilisten fikk seg en på trynet, skriver Bergensavisen.

Spetakkelet oppsto i en rundkjøring ved Storavatnet tirsdag.

- Trailersjåføren kom ut og hamret på ruten til bilisten. Da han åpnet, skal trailersjåføren ha sagt: «Det der gjør dere ikke en gang til!» Deretter slo han til føreren, sier operasjonsleder Morten Kronen ved Hordaland politidistrikt til BA klokken 1715.

Slagsmålet skal ha endt med at bilisten fikk et kutt over øyet. Han tilkalte politiet, men trailersjåføren stakk av fra stedet.

Det er ikke klart hvordan bilisten skal ha kjørt i rundkjøringen, men de to sjåførene var ikke enige om hvordan man tar seg frem gjennom trafikkaruseller.

- Vi har nå etterlyst traileren. Vi har registreringsnummeret, så vi skal nok finne ham. Bilisten anmelder forholdet, sier Kronen.

Tidligere i sommer ble det stort engasjement rundt en sak om kjørelærere som påsto at forsikringsselskapet Gjensidige lager sine egne regler for kjøring i rundkjøringer.

Les flere saker i Bergensavisen


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere