RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trakk barnebarnet etter bilen

Foto: Sarasota Sheriff / Splash News (Sarasota Sheriff / Splash News)
Sist oppdatert:
I denne lekebilen satt den 7 år gamle jenta mens besteforeldrene kjørte SUVen.

(SIDE2:) Besteforeldrene, som er bosatt i Florida, er siktet på flere punkter etter at de trakk barnebarnet i en lekebil etter sin SUV. De to var også påvirket av alkohol da de drev med den livsfarlige leken.

Jublet i forsetet
Amerikanske Paul (49) og Belinda Berloni (47) har innrømmet overfor politiet at de hadde drukket alkohol før de bandt to hundebånd fast i barnebarnets lekebil. Deretter festet de tauet i sin egen bil, og kjørte nedover fortauet ved en gate i Sarasota, Florida. Belinda skal ha heiet og vinket fra bilsetet, ifølge politirapporten. Den syv år gamle jenta hadde ikke på seg hjelm, og var kun iført badedrakt.

Faren ble sint
Det var en politibil som oppdaget leken, og grep inn. Politibetjenten skal ha luktet alkohol fra besteforeldrene. Belinda uttalte til politiet at hun forsto at leken var farlig, men mener at de bare hadde det gøy, og at de hadde holdt på med leken hele dagen. De innrømmet å ha drukket alkohol.

Paul Berloni er siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, og begge er siktet for å ha satt barnets liv i fare.

Faren skal ha blitt kalt til åstedet, og ifølge SplashNews ble det et «verbalt opprør» med foreldrene, før han tok barnet fra dem. Den 7 år gamle jenta ble ikke skadet i leken, ifølge YahooNews.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere