RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trakk seg fra Top Model

Sist oppdatert:
Thea Helle (19) ble oppdaget på gaten og kom videre til finalerunden i Top Model, men hun trakk seg før turen til Paris.

(SIDE2): Thea Helle kom videre blant de 25 jentene som konkurrererte om en plass i Top Model-finalen. Annette Kjær gikk dermed videre i konkurransen som finner sted i Paris.

Manglet motivasjon
- Jeg hadde ikke så stor motivasjon for å bli med. For meg var det ikke riktig å jobbe hardt for å bli modell. Jeg hadde ikke de samme målene som de andre jentene, og syns derfor det var hyggelig å gi fra meg plassen til Annette, sier Thea til side2.no.

Thea ble plukket ut på gaten, og mener derfor det ble annerledes for henne enn for de som hadde meldt seg på og sendt inn video.

- Jeg bestemte meg for å trekke meg etter at jeg hadde vært med et par dager. Det var i den perioden etter innspillingen da vi skulle dra til Paris. Jeg brukte litt tid på å finne ut hva jeg ville, sier 19-åringen.

Tøft liv
Det har allerede vært skrevet mye i media om de tøffe oppgavene deltagerne må gjennom i Paris. Blant annet måtte de løpe opp trappene til Sacré Coeur. Dette tok så hardt på for Karin Santini (19) at hun spydde.

- Media vinkler mest på en side av saken. Jeg kastet opp var fordi jeg hadde festet dagen før, spist og sovet lite, sier Santini om hendelsen.

Thea presiserer at det ikke var det tøffe modellivet som var årsaken til at hun trakk seg.

- Jeg ser på det som en positiv opplevelse. Jeg ble ikke skremt, sier hun.

  • Bilder av de ni finalistene ser du i bildegalleriet under.

Her skåler modellene

Se innslaget fra da Karin spydde under opptak

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere