RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trangt for Repant

Sist oppdatert:
Tomra-konkurrenten Repant fikk inn 65 millioner kroner i frisk kapital, selv om de ba om opptil 100 millioner kroner. Les mer her:
Panteselskapet som er notert på Norges Fondsmeglerforbuds OTC-liste meldte i forrige uke at de skulle hente inn mellom 60 og 100 millioner kroner i frisk kapital. Selskapet trengte pengene for å kunne innfri leveringsforpliktelser i forbindelse med en storordre fra Tyskland.

Det var meglerhuset DnB NOR Markets som fikk oppdraget med å hente inn pengene på vegne av Repant og emisjonsprovenyet ble i nedre del av sjiktet. 65 millioner kroner var det selskapet fikk inn gjennom å utstede i overkant av 59 millioner aksjer til en tegningskurs på 1,10 kroner.

Dette var i tråd med det iMarkedet.no skrev i forrige uke, og langt under siste sluttnotering. Les mer her: Henter penger etter storordre

Emisjonen ble gjennomført som en bookbuildingprosess og ble rettet mot eksisterende og nye aksjonærer. Alle eksisterende aksjonærer som ikke fikk anledning å være med i denne bookbuildingprosessen vil få tilbud til å tegne seg i en ny emisjon der tegningskursen også vil bli på 1,10 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere