RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Transe-tyv mistet puppen

Sist oppdatert:
Nå er løspuppen blitt et viktig spor i jakten på å finne veskenapperen.

(iBergen.no) Politiet i Florida har godt håp om å finne en veskenapper utkledd som kvinne etter at han etterlot seg et spor ved åstedet - en falsk pupp.

Ifølge politiet i Port St. Lucie mistet tyven deler av forkledningen da han knabbet vesken til en 74 år gammel kvinne, skriver Ananova.

Offeret fortalte politiet at hun var på vei til bilen sin da hun ble overfalt av veskenapperen. Etter å ha skubbet henne i bakken, grep han vesken og la på sprang.

Men i tumultene spratt en sokkekledd kondom fylt med vann ut av den stroppeløse toppen mannen hadde på seg. Fjuskepuppen ble funnet på åstedet av politietterforskerne.

- Politiet vil undersøke den falske puppen for fingeravtrykk som kan identifisere den mistenkte, sier polititalsmann Robert Vega, ifølge Ananova.

I tillegg vil et hårstrå - som trolig stammer fra tyvens brystkasse - bli sjekket for DNA.

Ifølge vitner var tyven ikledd et dongeri-miniskjørt og en sort liten topp. Han flyktet fra stedet i en sølvfarget bil der to andre kvinnekledde menn ventet.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere