RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Transseksuell HIV-smittet siktet for voldtekt

Oslo Tingrett
Oslo Tingrett
Sist oppdatert:
Siktet for å ha voldtatt en mann.

En 35 år gammel prostituert transseksuell kvinne er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha voldtatt en mann.

35-åringen ble varetektsfengslet i forrige uke, skriver VG. Hun nekter straffskyld for voldtekten, som skal ha funnet sted sommeren 2012.

I retten forklarte 35-åringen at hun var beruset og fikk behandling for depresjoner på tidspunktet da voldtekten skal ha funnet sted. Hun understreket også at hun er smittebærende med hiv, noe som hun hevder gjør henne svært forsiktig med tanke på seksuell kontakt.

Den siktede ble pågrepet i Spania i fjor høst og har sittet varetektsfengslet der før hun i forrige uke ble utlevert til Norge.

Den siktede har endret sin forklaring fra først å ha hevdet at hun ikke har hatt seksuell kontakt med den fornærmede mannen, til å hevde at den seksuelle kontakten var frivillig.

I tillegg til å være siktet for voldtekt, er hun siktet for å ha utsatt mannen for en smittsom sykdom.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere