RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trapper ned leting etter savnet 50-åring

Sist oppdatert:

HOKKSUND (NTB): Politiet trapper tirsdag morgen ned på leteaksjonen etter en 50 år gammel mann fra Hokksund. Letingen etter mannen har foregått siden mandag ettermiddag og hele natt til tirsdag.

- Politiet kommer i samråd med Hovedredningssentralen for Sør-Norge å ta en avgjørelse litt senere tirsdag morgen på den videre framdriften i leteaksjonen, sier operasjonsleder Morten Eriksson i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Natt til tirsdag har rundt 30 personer fra politiet, Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp og Røde Kors deltatt i letingen etter mannen, som ble meldt savnet mandag ettermiddag.

Siste observasjon av 50-åringen ble gjort fredag.

Mandag ettermiddag ble politihelikopteret satt inn i letingen før det ble for mørkt, og letemannskapene fortsatte letingen natt til tirsdag.

- Vi trapper nå letingen noe ned midlertidig, men har fortsatt politipatruljer som leter etter den savnede, sier Eriksson.

Mannen som er savnet, er 180 centimeter høy, har en kraftig kroppsbygning, blå øyne og kort mørkebrunt hår. Han var trolig iført en lysegrå boblejakke og høye, mørkebrune støvler. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere