*Nettavisen* Nyheter.

Trapper ned letingen

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

Politiet trappet i natt ned letingen etter den ni år gamle jenten som ble fryktet bortført av en halvnaken blotter på Flaktveit i Bergen i går.

25.08.06 07:59

- Vi er slett ikke sikre på om dette er noen sak. Resultatet så langt er ingen jente, ingen bil, ingenting, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Det var ved 18.30-tiden i går kveld at to 13 år gamle jenter observerte hendelsen i Kråvasslia på Flaktveit. Jentene har forklart til politiet at en halvnaken mann i en hvit personbil først kjørte etter dem, men så stoppet ved en ni år gammel jente. Mannen skulle ha holdt hånden over munnen på jenten, før han dro henne med inn i bilen og kjørte av gårde.

Store politistyrker lette i går og i natt etter den hvite bilen, men uten resultat. Politiet er slett ikke sikre på om det har vært noen bortføring, og holder muligheten åpen for at de to 13-åringen kan ha misforstått situasjonen.

- Letingen er trappet ned. Fortsatt er ingen meldt savnet. Hvis ingen savner en niåring på tolv timer, begynner en jo å lure, sier operasjonsleder Bruarøy til iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.