RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trøbbel på reisebyrået

Sist oppdatert:
Torgeir hadde store problemer med å forklare at han ikke skulle ha returbillett fra Peru på reisebyrået. Balsaflåte er tydeligvis ingen vanlig reisemåte.

- Seriøst, hvis du skal til Peru må du ha en returbillett! Den hyggelige dama på reisebyrået ser opp fra datamaskinen.

- Jeg forklarer henne nok en gang at jeg skal seile ut av landet på en balsaflåte. Hun beklager oppgitt, sier det er en dum regel, spesielt nå som alle reiser med buss til Bolivia eller Chile.

- Hun tar seg tid, snakker langsomt, og spør igjen om jeg har en returbillett hjem til det landet jeg kommer fra. Ja, sier jeg, fra Tahiti. Jeg skal reise på en balsaflåte til Tahiti, det er sant, skriver Torgeir i bloggen sin.

To dager senere var alle Tangaroa-gutta tilbake på reisebyrået etter å ha snakket med den peruanske konsulen og fått lovnader om følgebrev. Men heller ikke denne gangen gikk det smertefritt.

- Vi tilbringer lang tid i stolene også denne gangen. Av og til reiser Olav eller Anders seg for å gi noen flere opplysninger om seg selv. Olav har glemt passet, spør om dykkersertifikatet holder. Nei, sier den kvinnen bak disken.

- En halvtime passerer og endelig kommer høydepunktet da jeg skal signere etter at de har dratt Tangaroa-kortet. Jeg signerer på feil sted. Prosedyren gjentas. Anders sover. Snart vi endelig skal dra, med enveisbilletter til Peru i lomma. Snart er operasjon Ecuador historie, forteller Torgeir.

Les hele reisebrevet her

Tips en venn om ekspedisjonen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere