RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre år og tre måneder for kjempeunderslag

Oslo (NTB): Kassereren som tømte klubbkassen i Aftenpostens grafiske klubb (AGK) for 7,2 millioner kroner, ble onsdag dømt til fengsel i tre år og tre måneder.

60-åringen som tok sluttpakke fra Aftenposten i januar etter 39 år som typograf erkjente straffskyld, skriver Aftenposten.

- Ja, svarte 60-åringen på spørsmålet om han var skyldig, og fortalte at han hadde møtt to nigerianske kvinner ved navn Susan og Lara Orwell på internett, og at han hadde sendt over fem millioner kroner til de to kvinnene.

Håpet var å få to kofferter med 32 millioner kroner fra London, men de pengene dukket aldri opp.

- Jeg hadde hørt om Nigeria-svindel, men det falt meg ikke inn at jeg selv var blitt lurt. Jeg skulle få to kofferter med penger fra London, men mot slutten av 2009 skjønte jeg at jeg var lurt. Da kunne jeg heller ikke betale tilbake pengene til klubben. Jeg tenkte aldri på dette som et underslag, bare et lån, forklarte han.

- Etter hvert innså jeg at jeg var blitt svindlet, sa 60-åringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere