RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre arrestert på danskebåten

Sist oppdatert:
To i fengsel for stjeling, siste for smugling av narkotika.

(iBergen.no): Det ble nok ikke helt som planlagt for trioen. To av dem ble på båten tatt for tyverier. Etter å ha blitt holdt i varetekt på danmarksbåten ble de plukket opp av politiet og tatt med til politistasjonen. Sistemann hadde fire gram hasj med seg og ble tatt av tollere. Politiet måtte komme en ny runde for å frakte ham også til arresten.

- Vi har arrestert tre personer som kom inn med danmarksbåten tidligere i dag. To sitter hos oss på grunn av tyveri, sistemann var mistenkt for å smugle narkotika. Tollerne tok ham og det viste seg å stemme. Han hadde fire gram hasj som er beslaglagt og han er anmeldt, opplyser Sven Johannessen til iBergen.no. Han er operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt.

Personen som ble tatt med hasj i lommen er ikke norsk statsborger.

Det er usikkert når avhør vil finne sted for noen av de arresterte. Alle kan bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen.

Det kom ellers inn en melding om brann i en bolig på Tertnes. Politiet fikk meldingen klokken 1501, men allerede femten minutter senere hadde brannvesenet fått slukket brannen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere