RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre banker bekrefter avtale med EDB

Sist oppdatert:
De tre opprørerne i Terra-Gruppen, Fana Sparebank, Sparebanken Volda Ørsta og Voss Sparebank, bekrefter at de inngår avtale med EDB
De tre bankene bekrefter nå at de inngår en avtale med EDB Business Partner om leveranse av løsninger og driftstjenester for sin bankvirksomhet. Dermed bryter de tre ut av Terra-samarbeidet, der IT-driftsavtalen har gått til danske SDC.

Avtalen går over seks år gjeldende fra 2005 til og med 2010, og har en samlet kontraktsverdi på omlag 100 millioner kroner, opplyses i meldingen.

- Vi er godt fornøyd med samarbeidet med EDB. Vi ønsker et langsiktig kundeforhold som grunnlag for videre drift av banken med basis i EDBs løsningsportefølje. Avtalen gir handlefrihet for produktutvikling i bankens regi og et betydelig redusert kostnadsnivå. Som kunde i EDB får vi del i stordriftsfordeler og utviklingssamarbeid som styrker bankens konkurransesituasjon, sier Nils Martin Axe, adm. banksjef Fana Sparebank, Harald Indresøvde, adm. banksjef i Sparebanken Volda Ørsta og Kjell Jostein Bø, adm. banksjef Voss Sparebank.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere