Tre brødre uten transesex

Foto: NRK

- Vi er mer tabloide enn P4, sier Bård Tufte Johansen. Men det er grenser for hva humortrioen vil gjøre denne gangen. Se smakebiter.

15.09.05 09:06

(SIDE2): Torsdag kveld braker det løs med et nytt humorprogram fra Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Atle Antonsen.

Kristopher Schau har forlatt dem siden «Team Antonsen», så denne gangen vil de bruke mye tid på å komme under huden på hverandre. Dermed tittelen «Tre brødre som ikke er brødre».

- De var fire som nå er blitt tre, så nå må de jobbe for å bli bedre kjent med hverandre, sier prosjektleder Christina Rezk til side2.

Brorskapet og bli kjent-tematikken blir en rød tråd. Noen av figurene har publikum møtt før, fra «Tazte Priv» på NRK P3.

- De kommer til å bygge videre på personlighetene til John G. Bernander og til Lena, hun med Døden på Oslo S, forklarer Rezk.

Tuller med sjefen
Bernander og hans forhold til apen Julius har vært flittig harselert over i «Tazte Priv». Er det ingen grenser for hvor langt de vil strekke humoren på sjefens bekostning?

- I NRK er det en lang tradisjon med å tulle med sjefene. Så er det noen som skal ha kjeft, så er det Trond Kirkvaag, sier Bård Tufte Johansen.

- Og for det andre, så er Bernander veldig hyggelig, men ikke så profilert. Derfor bruker vi ham mer som en parodi på en næringsfyr med skjema og strategier og sånt, forklarer Tufte Johansen - hvorpå han bedyrer at han selvsagt elsker sjefen sin.

Interaktivt tv
Det kommer til å bli flere nye skikkelser som ser dagens lys i programserien. Et viktig poeng er at hvert program vil bli laget fortløpende parallelt med at det forrige blir sendt på tv.

Premieren er ikke ferdig redigert før torsdag ettermiddag, og veien videre i de neste programmene ligger delvis åpen.

- Er det slik at dere vil svare på responsen fra seerne?

- Ja, er du gærn. Det er bare det det dreier seg om. Vi er mer kommersielle enn P4 sånn.

Men til dem som dermed får gale assosiasjoner av promobildene av en pesende Atle Antonsen i en langhåret rød parykk:

- Nei, så godt skal vi nok ikke bli kjent. Så jeg beklager å måtte meddele at de som forventer seg transesex, nok kommer til å bli skuffet, sier en oppgitt Bård.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.