RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre familiemedlemmer siktet for seksuelle overgrep

Tre personer fra Sunnmøre er siktet for seksuelle overgrep mot barn. Norsk politi ble tipset av utenlandsk politi om saken.

Ifølge Sunnmørsposten er alle de tre siktede i familie.

Norsk politi ble kontaktet av utenlandsk politi i forbindelse med at det ble funnet overgrepsmateriale på internett som kunne spores tilbake til Sunnmøre.

Deretter startet politiet på Sunnmøre videre etterforskning rettet mot flere personer fra en kommune i distriktet. Politiet karakteriserer saken som alvorlig.

– Tre personer er siktet. En av dem sitter fremdeles i varetektsfengsel, sier politiadvokat Inger Myklebust Ferstad i Sunnmøre politidistrikt til avisen.

Av hensyn til etterforskningen ønsker hun ikke å gi nærmere detaljer om hvor mange barn det dreier seg om eller hvilke overgrep som er avdekket på nettet. Hun bekrefter at lokalt politi har fått bistand fra Kripos og at det senest denne uken ble gjennomført avhør.

– Kripos har bistått med både taktisk og teknisk etterforskning, sier Myklebust Ferstad.

Hun ønsker ikke å gå inn på hva de siktede har forklart i avhør. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere