RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre fantasier å leve ut

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Hjernen er ett av de mest seksuelle organene menneskene har, og bør brukes på soverommet hvis sexlivet står litt i stampe.

(SIDE2): Det er spaltisten Tracey Cox hos nettstedet Ivillage som mener flere par burde sprite opp sexlivene sine, og ramser opp tre fantasier som er vanlig for kvinner.

1. Du er Mrs. Robinson
Han er en ung og ubesudlet mann, og du er Mrs. Robinson. En «maktkamp» med «forbuden» sex for dere begge, hvilket er nesten garantert å hisse dere opp.

Dette trenger du: sexy sekretær-antrekk, oppkneppet bluse som viser pushup-bh, sko med høye hæler og sexy strømper.

2. Han er sexslaven din.
Ikke noen kjedelige hensyn som «nei, du først kjære». Her dreier det seg om din nytelse og ingenting annet. Hvorfor partneren din liker det? Vel, hvem kan si nei til en vilter dame i sengehalmen?

Dette trenger du: svart undertøy under svart skinnjakke, strømper og pushup-bh, høye støvler, bind for øynene, noe til å binde ham fast med og en hårbørste til å rise rumpen med.

3. Du blir bortført av en fremmed.
«Trygg voldtekt» er en vanlig fantasi blant kvinner, men på ingen måte en voldtekt i ordets rette forstand. Lidenskapelig og med i lite element av makt, ja, men aldri voldelig eller smertefull. Du har kontrollen selv om du «blir tvunget til sengs».

Partneren din liker det fordi han får sjansen til å være den aggressive part, og lever ut sine steinaldersider uten å skade noen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere