RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre gutter forsøkt ranet på Briskeby i Oslo

Politiet jobber ved Uranienborg kirke på Briskeby i Oslo etter et mulig ran fredag kveld. En person er sendt til sykehus, trolig med moderate skader.
Politiet jobber ved Uranienborg kirke på Briskeby i Oslo etter et mulig ran fredag kveld. En person er sendt til sykehus, trolig med moderate skader. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet i Oslo leter fredag kveld etter to menn som skal ha forsøkt å rane tre gutter i tenårene i parkområdet ved Uranienborg kirke i Oslo. Ransmennene var maskerte og bevæpnet med pistol og slagvåpen.

– Vi fikk melding om dette klokken 18.35. De fornærmede i saken, tre gutter i 14-15-årsalderen, klarte å komme seg unna og søkte tilflukt i en butikk i nærheten, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

En av guttene ble slått med balltre og er sendt til Ullevål sykehus. En annen ble slått med en pistol og sendt til legevakten.

– Tredjemann slapp fysisk uskadd fra hendelsen, men var oppskaket. Han blir tatt vare på av foreldrene, sier operasjonslederen.

Ransmennene er beskrevet som østeuropeere og skal ha snakket serbisk eller et beslektet språk, ifølge politiet.

De tre guttene hadde ikke penger på seg, og ransmennene fikk ikke med seg verdisaker.

– Vi leter fortsatt etter de to mennene. Det er foreløpig ikke noe som tyder på at guttene var noe annet enn tilfeldige ofre, sier Jøkling til NTB ved 21-tiden fredag kveld.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere