*Nettavisen* Nyheter.

Tre hardt skadd i kollisjon på Lillehammer

Lillehammer (NTB): Åtte personer er kjørt til sykehus etter at to personbiler kolliderte på E6 på Lillehammer natt til lørdag. Tre av dem er hardt skadd, opplyser politiet.

14.01.12 13:10

Det var to biler som var involvert i kollisjonen som skjedde rundt klokka 4.30 rett nord for Mosoddtunnelen like nedenfor Lillehammer sentrum. I den ene satt fem personer i alderen 45 til 50 år, i den andre tre personer i 18-20-årene.

- Tre personer er hardt skadd, en av dem ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo. Tilstanden for disse er stabil, opplyser operasjonsleder Geir Stavheim i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Ullevål sykehus opplyser at det er en 47 år gammel kvinne som ble sendt dit, og hun betegnes som alvorlig skadd. De to andre som ble hardt skadd, ble brakt til Sykehuset Innlandet på Gjøvik og Lillehammer.

I tillegg ble fem personer kjørt til sykehuset på Lillehammer, to av dem med bruddskader og de siste tre med det politiet betegner som lettere skader.

Politiet sier de ikke vil ha noen formening om årsaken til ulykken før mandag. Det var glatt veibane med snø og is da den ene av de to bilene kom over i motgående kjørefelt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.