Gå til sidens hovedinnhold

Tre innbrudd på en uke - Fredag 25. februar

Klesbutikken Mary Bjørk på Sæter har vært utsatt for innbruddsforsøk tre ganger på en uke, men heldigvis har tyvene blitt skremt før de har kommet seg inn.

Det første innbruddsforsøket var natt til sist søndag. Da prøvde tyvene seg på kjellerdøren, men måtte gi opp. Et par dager senere sto bakvinduet til butikken for tur, men tyvene ble skremt av huseieren som hørte lyder fra boligen sin som ligger i tilknytning til butikken. Det tredje og forhåpentligvis siste innbruddsforsøket fant sted natt til torsdag, da tyvene prøvde å ta seg inn gjennom frontdøren.
Ingen vet om det er de samme tyvene som prøver seg, men man skulle jo tro det, sier Vivien Navestad hos Mary Bjørk.
Vi har aldri hatt innbrudd her før, for butikken ligger jo veldig åpent til mot Nordstrandveien. Det er trafikk døgnet rundt og drosjeholdeplassen ligger like over gaten, så det er merkelig at de er så ivrige, påpeker Navestad.
Hun presiserer at butikken aldri har penger liggende i butikken om natten, og at de heller ikke har datautstyr å friste tyvene med.
Alle betaler jo med kort nå, så det eneste av verdi her er klærne våre. Men nå legger vi inn alarm, og da håper vi at tyvene gir seg. Vi synes det er vemmelig med innbrudd, og så følger det jo veldig mye styr og utgifter med å bytte lister og glass i dører og vinduer hele tiden, sukker Navestad.
Politiet har vært her og lett etter fingeravtrykk og slikt, så vi får håpe de greier å finne innbruddstyvene!

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobilabonnementet