RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre julefavoritter

Sist oppdatert:
De tre traderyndlingene DNO, Fast og Tandberg Television blir anbefalt av DnB NOR Markets.
DnB NOR Markets har sett nærmere på tre av aksjene på Oslo Børs.

Fast kunne melde at de har fått i land en avtale med Hitachi og meglerhuset skriver at de har kjøpsanbefaling på Fast med et kursmål på 21 kroner per aksje.

- Selskapet har meldt en strøm av kontrakter gjennom hele året og vi føler oss heller ikke sikre på om dette blir den siste for i år. Både for selger og kjøper kan det ligge ekstra incentiver til å få avsluttet avtalene i det gamle året, eventuelt i det løpende kvartalet, skriver DnB NOR Markets i sin morgenrapport.

Tror på DNO

Meglerhuset er også positiv til DNO selv om selskapet måtte melde at Goliath-brønnen ser ut til å være tørr.

- I vår beregning av underliggende verdi per aksje ligger vi inne med en verdi på totalt 0,90 kroner per aksje for Goliath. Samlet estimert underliggende verdi per aksje blir dermed 15,5 kroner per aksje, skriver DnB NOR Markets og opprettholder kjøpsanbefalingen på DNO.

Satser på Tandberg TV

DnB NOR Markets har også hevet kursmålet i Tandberg Television etter fredagens nyhet. Meglerhuset tror antagelig det er DirecTV som står bak fredagens ordre til Tandberg TV.

- Vi har justert opp estimatene for andelen selskapet kan ventes å få fra denne kunden og ikke minst tempoet i leveransene. Dette løfter kursmålet i Tandberg TV fra 75-80 kroner til 90 kroner per aksje, skriver DnB NOR Markets som har en kjøpsanbefaling på Tandberg TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere