RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre kvinner i «cat fight»

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)
Sist oppdatert:
Kranglet om eks-kjæreste. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her kan du se utdrag fra politiloggen

Krangel om eks-kjæreste
HELLERUD: Ved Hellerud T-banestasjon foregikk det i går kveld kl. 23.09 en real krangel som endte i et slags overfall i det to jenter gikk løs på en 19 år gammel kvinne fordi hun ble beskyld for å ha vært sammen med en annens eks-kjæreste. Kvinnen ble banket opp og fikk stoppet en bil slik at hun fikk ringt politiet. Politiet oppfordret kvinnen til å anmelde overfallet.

Pågrepet for narkotikasalg
GRÜNERLØKKA: Kl. 00.13 i natt ble det meldt om at to menn var pågrepet på Nedre Grünerløkka mistenkt for salg av narkotika. Den ene av de to var en 28 år gammel mann. Begge ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Bortvist fra Sentralstasjonen
SENTRALSTASJONEN: Tre menn på 18, 20 og 22 år ble i natt kl. 00.30 bortvist fra området ved Sentralstasjonen. De tre var pågående selgere som ikke ville følge anvisninger. En av de tre hadde også en pose med noen piller. Foruten bortvisningen blir de tre også anmeldt etter Politiloven.

Taggere pågrepet
PILESTREDET: Fra en adresse i Pilestredet kom det kl. 04.58 melding om to taggere hvorav den hadde en ryggsekk på ryggen med refleks. Politiet stanset to aktuelle personer i området - og de hadde tagget på to brakker. Det ble funnet en sort sprayboks like ved. De to - en mann på 28 og en på 25 - ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten mistenkt for skadeverk.

Taxikunde pågrepet
MUNKERUD: Kl. 05.53 var det en kvinne på Munkerud som ikke ville - eller kunne - betale for en drosjetur. Da politiet kom til stedet, ville ikke kvinnen oppgi personalia. Hun ble derfor pågrepet for bedrageri og ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere